Trăim într-o eră a noilor tehnologii. În ceea ce privește noul an, ai deja planurile făcute. Ești pregătit să înfrunți orice obstacol.

Să fie chiar așa?

Poate că ți-ai stabilit anumite obiective, dar totuși, ești 100% sigur că ai verificat în amănunt toate aspectele planurilor tale? Sunt șanse să fi ratat câteva dintre acestea, probabil din grabă, neatenție sau  superficialitate.

Ești conștient că modul în care îți vei aplica planurile va fi decisiv pentru viitorul afacerilor tale?

Mai aruncă o privire asupra detaliilor. De regulă, detaliile din afaceri reprezintă factorii cei mai vitali.

Pentru a te ajuta puțin, urmează să îți oferim în cele ce urmează o serie de sfaturi cu privire la tehnologiile de astăzi ce îți vor fi de folos. Iată-ți potențialii aliați:

 

Ceasul deșteptător

Un ceas deșteptător reprezintă cea mai simplă și mai eficientă unealtă cu ajutorul căreia îți poți spori productivitatea, astfel, sporindu-ți și vânzările/afacerile. Majoritatea afaceriștilor slabi pe care i-am întâlnit nu dispuneau de energia fizică necesară. Oboseau încă din primele ore ale zilei.

Fii diferit! Stabilește-ți un interval de odihnă strict în noul tău stil de viață. O oră de odihnă în plus îți poate oferi posibilitatea de a te pune în mișcare mult mai eficient decât orice altceva. În plus, vei reuși să îți odihnești și psihicul, iar un psihic odihnit va fi capabil să genereze idei revoluționare.

Pe lângă toate cele menționate mai sus, îți sugerăm să-ți aloci un minim de 5-6 ore pe săptămână în care să te “cultivi”.

La ce ne referim? La autodezvoltare! Citește, învață, urmărește documentare acreditate. Transformă-ți creierul într-un “burete de informații”. Orice informație îți va putea fi de folos cândva în viață.

 

Site de business

Mulți patroni de IMM-uri (Întreprinderi Mari și Mici) consideră că un site web reprezintă o pierdere de timp. Puțini sunt aceia care îmbrățișează ideea unui site. O astfel de pagină web, dedicată business-ului, îți poate facilita un mijloc inedit prin care să-ți promovezi afacerea.

Nu trebuie să ai rețineri. Nu îți imagina că vei întâmpina probleme tehnici majore. Cu siguranță cunoști o persoană ce te poate ajuta în acest sens. Pornind de la opțiunile SEO și până la reclama gratuită ce ți-o poți face în spațiile platformelor de socializare, un site de afaceri va reprezenta  ,de acum înainte, un element vital al afacerii tale.

Gândește-te că vei putea intra în legătură cu persoane de pe tot globul. Cine știe? Poate cineva din emisfera opusă este interesat de produsele/serviciile tale.

 

Apeluri video în timp real

Amintește-ți că trăim în secolul 21. Tehnologia evoluează extrem de rapid. Un astfel de apel stă la îndemâna oricui. A…da! Mai beneficiezi și de gratuitatea programelor dedicate conversațiilor de genul. Folosește Skype, de exemplu.

Fie că vrei un nou angajat sau fie că vrei să prezinți anumite produse față de un potențial client din celălalt colț al lumii… oferă-i posibilitatea de a simula o discuție față-în-față. Pune-ți în aplicare aptitudinile de comunicare. Determină-l să-ți cumpere serviciile așa cum ai face-o și în persoană.

Iar în ultimul rând, gândește-te și la faptul că vei putea creea o legătură emoțională, iar astfel de conexiuni sunt extrem de profitabile, atât pentru tine cât și pentru clientul tău.

 

Acum că ți-am aprins noi idei, sperăm că le vei pune în aplicare cu brio!

Ți-a plăcut acest articol? L-ai considera a fi folositor? Dă-i Share și fă-l cunoscut!

Share.

About Author

Leave A Reply

Social Media Integration Powered by Acurax Wordpress Theme Designers
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Google Plus