Dacă ești curios despre cum să ajungi bogat în cel mai rapid mod cu putință, noi te putem ajuta oferindu-ți 5 pași simpli pentru a-ți îndeplini obiectivele!

A fi bogat poate avea mai multe înțelesuri. În primul rând, a fi bogat  reprezintă mai degrabă o stare psihică decât o stare materială. Într-adevăr, bogații pot fi săraci și săracii pot fi bogați. De exemplu, a fi bogat poate însemna să ai o familie compusă din 5 persoane fericite ce locuiesc într-o singură cameră, cu care să împarți aceeași bucată de pâine într-o țară din lumea a treia.Totodată, a fi sărac poate însemna  să ai o familie compusă din 5 persoane stresate ce locuiesc într-o vilă cu 20 de camere, cu care să împarți mâncare de lux.Ba chiar mai mult, a fi bogat înseamnă să ai tot ceea ce îți dorești. Ar fi de-a dreptul ideal să obți o combinație dintre cele două exemple: să ai o familie fericită cu care să împarți mâncare de lux.

În viață, trebuie să înveți să te bucuri de ceea ce ai! Anumite persoane investesc sute de ore săptămânal în muncă neglijându-și astfel familiile sau sănătatea.Alții își investesc atenția atât de mult asupra familiei încât uită de obligațiile profesionale, neglijându-și munca.

În mod evident, dacă reușești să obți un balans între cele două situații, vei avea parte de adevărata esență a bogăției și te vei putea bucura de ea.

Iată ce pași trebuiesc urmați pentru a fi și tu o persoană ce să le aibe pe toate!

 

1.     Adoptă mentaltatea de producător

Untitled2

 

 

 

 

 

 

 

În primul rând trebuie să adopți o nouă trecere, cea de la consumator la producător.

Orice milionar reprezintă la rândul lui un producător. Numai producătorii se îmbogățesc. Putem lua ca exemplu următoarea situație: consumatorii mănâncă ceea ce le este furnizat de către producătorii alimentari. Scopul final al unui producător nu este acela de a mânca, ci este acela de a-i hrăni pe alții! În mod evident, și producătorii trebuie să consume la un moment dat, dar nu ăsta este scopul lor principal. În loc să stea cu gândul la următoarea lor masă, aceștia sunt mai interesați în a furniza altcuiva o masă, știind că vor avea timp de o “gustare pe drum”.

Chiar dacă acești producători de servicii operează pe inimă, scriu cărți de tip best-seller sau construiesc zgârie-nori, au înțeles cu adevărat modalitatea de a crea servicii și produse ce să le satisfacă nevoile consumatorilor. Dacă stai să studiezi îndeaproape șirurile de acțiuni profitabile ale milionarilor, vei descoperi că toți dintre aceștia facilitează diverse servicii sau produse pentru un număr foarte mare de oameni.

Vei reuși să începi să câștigi atât cât ți-ai propus de abia în clipa în care vei reuși să adopți o mentalitate de producător.

 

2.     Cunoaște-ți randamentul zilnic

Untitled2

 

 

 

 

 

 

 

Ce valoare are munca depusă de tine într-o zi? Ți-ai estima valoarea muncii zilnice? Cât crezi că valorează? 100$?300$?1000$?

Sunt aproximativ 250 de zile lucrătoare pe parcursul unui an. Ști de câte zile de muncă ai avea nevoie pentrua a deveni milionar? Îți spunem noi. Vei reuși să câștigi 1 milion de dolari într-un an de abia atunci când fiecare zi de muncă îți va fi valorificată cu 4000$. Încazul în care câștigi 100$ pe zi, trebuie să te străduiești în a-i dubla!

Imaginează-ți cum ar fi dacă te-ai dedica muncii de două ori mai mult decât ai făcut-o până acum… ți-ai dubla venitul! Trebuie să profiți de oportunitățile prin intermediul cărora poți avea parte de autodezvoltare în sensul de a deveni un producător mai bun pentru clienții tăi, așadar ți-ai spori enorm toate veniturile.

Tu ce faci pentru a-ți îmbunătăți randamentul zilnic?

În cazul în care îți cauți un loc nou de muncă, asigură-te că vei trimite de două ori mai multe CV-uri decât o făceai înainte. Dacă înainte apelai  10  persoane în scopul unor vânzări, de acum înainte dublează acel număr.

Succesul poate fi procesul prin care reușești să procuri tot  ceea ce îți dorești. Fericirea reprezintă dorința de a avea ceea ce primești. – Dale Carnegie

 

3.     Fii dispus să faci sacrificii

Untitled3

 

 

 

 

 

 

 

Majoritatea persoanelor sunt înspăimântate de ideea de a face sacrificii deoarece se gândesc că vor avea de pierdut.

De exemplu, o mamă tânără nu va cumpăra niciodată o carte de 20$ ce o va ajuta să își sporească veniturile cu 20,000$. Ea este acea mamă căreia îi este frică de costuri, dar ar cumpăra oricând un joc de 20$ pentru copilul ei pentru a-l face fericit. Înainte de a deveni bogat, trebuie să devii sărac.

Lăsându-i la o parte pe câștigătorii premiilor Loto și pe cei ce moștenesc averi impresionante, tu trebuie să fii dispus în a sacrifica orice! Cert este că prețul succesului trebuie plătit, indiferent de care ar fi acesta. Pentru a-ți asuma cu ușurință un risc, trebuie să-ți adresezi următoarele două întrebări:

“Care este cel mai rău lucru care ți se poate întâmpla dacă îți asumi acest risc?

Ca apoi să te întrebi:

“Care este cel mai bun lucru care ți se poate întâmpla?” – Urmează să afli că principalul obstacol în asumarea unui risc sunt banii.

Dacă îți dorești cu adevărat să devi bogat, trebuie să fi dispus în a-ți sacrifica și ultimul bănuț!

 

4.     Participă doar la acțiuni profitabile

Untitled3

 

 

 

 

 

 

 

Principalul obstacol din calea bogăției constă în preferința de a pierde inutil timpul în locurile pline de sărăcie.

De multe ori, oamenii se rezumă la a fi înconjurați de către sărăcie. Noi îți recomandăm de a te detașa de astfel de locuri. Nu vei ajunge niciodată bogat dacă îți vei duce veacul în asemenea locuri.Chiar dacă nu participi în mod voluntar la acțiuni degradante, acestea te vor afecta profund pe termen lung având în vedere faptul că acestea fac parte din mediul tău de viață.Multe persoane tolerează astfel de condiții fără a realiza ce minusuri pot aduce activități precum bârfa, violența și multe alte astfel de acțiuni cotidiene.

Decât să te întâlnești mereu cu aceleași persoane din anturajul tău, fără a face nimic productiv,  noi îți recomandăm să iei parte la anumite evenimente precum: licitații, expoziții sau prezentări.

 

5.     Folosește-ți talentul

Untitled3

 

 

 

 

 

 

 

Toată lumea posedă un talent nativ. Unii pot avea mai multe talente, în timp ce alții au doar unul singur. Cu toate acestea, trebuie devi conștient de talentul tău și să îl pui în aplicare.

De prea multe ori oamenii tind să-și neglijeze talentul nativ, ba chiar mai rău, le oferă altora posibilitatea de a le curma speranțele cu privire la acesta.Oricum, este strict necesar să îți cultivi talentul și să te plasezi într-un grup de persoane ce ți-l acceptă și ți-l sprijină. Descoperirea talentului sau a aptitudinilor native nu reprezintă întotdeauna ceva ușor de realizat, mai ales în zilele noastre.

Școala, mediul de lucru și instituțiile religioase te îndrumă în a-ți folosi calitățile pentru a-ți face viața mai ușoară, dar aproape toată lumea ignoră acest lucru datorită presiunilor financiare la care suntem supuși cu toții. Aceste presiuni contribuie la camuflarea ta în societate, la plafonarea calităților tale. Dacă te vei lăsa influențat de către aceste presiuni, nu vei reuși niciodată să te faci remarcat în societate ca și om de succes.

Chiar în clipa aceasta, undeva în lume se tipăresc sute de milioane de dolari, doar pentru tine!  Asigură-te că îi vei obține!

Banii sunt o unealtă ce îi permit caracterului tău să prindă contur. Nu trebuie să te mai rezumi la statutul de simplu “supraviețuitor”. Începe chiar de astăzi să fii un câștigător! Noi îți garantăm că va trebui să începi pregătiri serioase pentru o nouă locuință, mașină și pentru orice altceva ai avut nevoie și ți-ai dorit tu vreodată, în cazul în care ne urmezi pașii.Odată cu uimitoarea sumă de bani ce urmează să o faci, va trebui să i te dedici fără a uita că aceasta îți va fi cartea de vizită în societate.

 

Ți-a plăcut acest articol?

Distribuie-l mai departe!

 

LIKE & SHARE

Share.

About Author

Leave A Reply

Social Media Icons Powered by Acurax Website Designing Company
Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On LinkedinVisit Us On Google Plus